• Gratis verzenden/retour NL/BE | voor 16:00 besteld zelfde dag verzonden

Retour- en omruilbeleid

we hopen dat je helemaal tevreden bent met je artikel, mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan kan je zonder opgaaf van reden het artikel kosteloos retour sturen.

Bedenktijd
De retour moet binnen 14 dagen na de dag van ontvangst worden aangemeld. Binnen 30 dagen moet het artikel door ons ontvangen zijn. Let op: AfterPay hanteert een termijn van maximaal 21 dagen, het artikel moet dus het artikel binnen 21 dagen door ons ontvangen en verwerkt zijn. Het staat Designer Watches vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd al dan niet te accepteren.

Ruilen
Je kunt elk artikel ruilen, de eerste keer ruilen brengt geen kosten met zich mee, voor elke volgende retour of ruilzending binnen dezelfde order worden kosten in rekening gebracht, prijsverschillen zullen worden verrekend.

Beschadigd artikel ontvangen
Voor verzending worden alle producten grondig gecontroleerd op werking en beschadigingen, mocht u toch een artikel hebben ontvangen met een beschadiging of defect neem dan binnen 48 uur contact met ons op.

Terugbetaling
Een retour verwerken duurt meestal een 2 dagen na ontvangst, opdracht tot terugbetaling door Designer Watches gebeurt direct op het moment van verwerking, maar maximaal binnen een periode van twee weken. Terugbetaling geschied altijd via dezelfde betaalmethode en op rekeningnummer waarmee je betaald hebt.

Retour sturen
Het horloge moet in dezelfde (nieuwstaat) verkeren als bij ontvangst, de cadeaudoos, het boekje en alle toebehoren moeten onbeschadigd zijn, folie en de labels mogen niet verwijderd zijn, horlogebandjes mogen niet ingekort zijn. Designer Watches mag kosten in rekening brengen voor artikelen die beschadigd retour worden gestuurd.

– Pak het horloge veilig in om beschadigingen te voorkomen.
– Controleer of alle toebehoren aanwezig zijn.
– Voeg de pakbon bij of een notitie met uw naam, bestelnummer en adres.
– Meld je retour aan door onderstaande retourformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar service@designerwatches.nl met hierin uw ordernummer.
– Je ontvangt per email informatie en een link naar de retourportal (op werkdagen binnen 24 uur).
– Print het label uit en plak het op je pakket.
– Breng je pakket naar PostNL locatie voor verzending.
– Retour sturen is op eigen risico, bewaar je afgifte bewijs.

Vragen
Neem bij voorkeur contact op per email onder vermelding van het ordernummer.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Designer Watches
service@designerwatches.nl
Telefoon: 085 30 18 950

Retourformulier

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid Akkoord